Kaip dėvėti polo marškinėlius? Stiliaus idėjos su polo marškinėliais vyrams

Polo marškinėliai – tai drabužis, kurio vieta mados pasaulyje nepajudinama. Jų universalumas ir galimybė derinti su skirtingų stilių drabužiais padaro juos nepakeičiamu rūbu kiekvieno vyro garderobe.

Šiame straipsnyje pasidalinsime keliomis drabužių ir polo marškinėlių derinimo idėjomis vyrams, kurios padės jums prisijaukinti šį elegantišką ir sportišką rūbą.

Kuo skiriasi polo marškinėliai nuo įprastų marškinėlių?

Pagrindinis skirtumas tarp polo marškinėlių ir įprastų marškinėlių slypi jų dizaine ir stiliuje. Polo marškinėliai turi atverčiamą apykaklę ir paprastai – užsegamą sagutėmis. Šios detalės sudaro formalesnį ir solidesnį įvaizdį, palyginti su įprastais marškinėliais, kurie dažniausiai turi apvalios arba V-formos kaklo iškirptę be sagučių. Polo marškinėlių apykaklė ir sagos padaro juos tinkamus vilkėti ne tik sportuojant, bet ir kasdien ar tuomet, kai reikia „neperspausti“, bet atrodyti elegantiškai.

Trys aprangos idėjos su vyriškais polo marškinėliais

Laisvalaikio elegancija. Tamsiai mėlyni polo marškinėliai vyrams puikiai derės su šviesiomis chino kelnėmis ir rudais mokasinais. Ant pečių užsimeskite tamsiai mėlyną kardiganą ar megztuką. Su akiniais nuo saulės sukursite stilingą įvaizdį. Ši apranga idealiai tinka savaitgaliui, vėlyviems pusryčiams ar atostogoms.

Kasdieniškas stilius. Šviesiai pilkus polo marškinėlius derinkite su tamsiais džinsais ir baltais laisvalaikio sportbačiais. Prie šio įvaizdžio puikiai tiks tamsiai mėlynas laisvo stiliaus švarkas. Įvaizdžiui užbaigti pasitelkite odinį diržą ir nepamirškite kasdienai tinkančio laikrodžio ar akinių nuo saulės. Ši apranga sujungia neįpareigojantį ir šiek tiek elegantišką stilius ir puikiai tiks einant į pasimatymą ar leidžiant laiką mieste.

Sportiškas vasariškas stilius. Pasirinkite ryškiai raudonus polo marškinėlius ir derinkite juos su baltais šortais ir lengvais drobiniais sportbačiais. Nepamirškite aksesuarų: šiam įvaizdžiui tiks sportinis laikrodis ir kepuraitė su snapeliu. Ši apranga puikiai tinka poilsiavimui paplūdimyje ar neformaliems susibūrimams vasaros metu.


Straipsnis remiamas 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų