Durų tipai: iš ko renkasi www.mynest.lt klientai

Durys – tai neatsiejama kiekvienų namų dalis. Jos suteikia namams išskirtinumo ir pabrėžia individualų skonį. Visgi, specialistai pataria, jog pasirinkimo etape estetinę išvaizdą vertėtų pasilikti pabaigai, o renkantis duris svarbiausia atkreipti dėmesį į jų tipą ir funkcionalumą. Šiuo metu rinkoje gausu įvairių tipų produktų, todėl netrukus sužinosite, iš ko renkasi e. parduotuvės MYNEST by Aradas klientai.

Pagrindiniai durų tipai

Šiandieninė durų pasiūla ypač didelė. MYNEST by Aradas platformoje siūloma rinktis plastikines ir kompozito duris pagal pagal individualius poreikius ir tai, kurioje namų vietoje jos bus montuojamos. Šioje svetainėje rasite tokius durų tipus:

  • lauko durys;
  • balkono durys;
  • terasinės durys;
  • pakeliamos-stumdomos durys;
  • atverčiamos-stumdomos durys.

Lauko durys

Lauko durys gali būti vienvėrės, dvivėrės arba kombinuotos. Pastarosiosiose varčia įvairiomis konfigūracijomis jungiama su fiksuoto rėmo vitrinomis. Visos lauko durys yra universalios su galimybe užsisakyti varstymą į kairę arba į dešinę, į lauką arba į vidų. 

Dvivėrės durys gali būti gaminamos įvairiomis varčių pločio proporcijomis: 1:1 arba 1:3. Proprocijos gali būti ir individualios, atitinkančios kliento poreikį – tereikia produkto užsakymo lange palikti savo pageidavimą.

Kompozito ir PVC sistemos (ALPO ir TATRO) lauko durys užtikrina aukštą šilumos izoliaciją ir gali siekti A++ energinę klasę. Šios durys atsparios UV spinduliams ir drėgmei, garantuojant ilgalaikį patvarumą.

Papildomai galima pasirinkti įvairias stiklo savybes: saugumo (grūdintas arba laminuotas stiklas), garso kontrolės, saulės kontrolės, nuo išorinio rasojimo saugančius „Viewclear“ ir savaime nusivalančius „Bioclean“ stiklus.

Balkono durys

MYNEST by Aradas klientai gali įsigyti išskirtiniu šilumos laidumo koeficientu (Uw iki 0,72) ir A++ energinės klasės reikalavimus atitinkančias balkono duris. Jos leidžia optimaliai taupyti energiją, yra atsparios drėgmei ir nereikalauja ypatingos priežiūros.

Balkono durys turi varčios atvertimo-vėdinimo funkciją, todėl yra funkcionalios ir užtikrina saugumą bei komfortą vėdinant patalpas. Jos taip pat gali būti gaminamos su saugiais, grūdintais ar laminuotus stiklais, taip pat ir su papildomos apsaugos suteikiančiais užraktais.

Pasirinkę duris su vientiso stiklo užpildu, maksimaliai išnaudosite natūralios šviesos privalumus. Mūsų platformoje susikomplektuosite balkono duris pagal individualius matmenis, norimą stiklų kiekį pakete, paviršiaus spalvas, stiklo tipus, rankenas, vyrius ir kitus komplektacijos parametrus.

Terasinės durys

Į vidų varstomos terasinės PVC durys yra ne mažiau ekonomiškos ir turi atvertimo bei mikroventiliacijos funkcijas. Tačiau skirtingai nei balkono, šios durys gali būti rakinamos iš abiejų pusių ir varstomos tiek į lauką, tiek ir į vidų.

Terasinės durys leidžia patogiai patekti į vidinį kiemą, sodą, terasas ar kitas lauko erdves. Jos gali turėti vieną arba dvi varčias.

Kombinuotos durys terasai įvairiomis proporcijomis gali būti jungiamos su fiksuoto rėmo vitrinomis. Šios durys gali būti derinamos su švieslangiais ar turėti dalinius arba pilno stiklo užpildus optimaliam šviesos patekimui į patalpas.

Pakeliamos-stumdomos ir atverčiamos-stumdomos durys

Pakeliamos-stumdomos durys, gaminamos iš kompozito arba plastiko sistemų ir gali siekti iki 6,75 m plotį. Stiklo plotai be pertvarų užtikrina didesnį šviesos srautą ir atveria vaizdą į aplinką, tuo pačiu paverčiant terasą ar balkoną patrauklia poilsio zona. Dėl apkaustų, atlaikančių iki 250 kg svorį, šios durys veikia sklandžiai ir lengvai. Į grindis įleisti slenksčiai padeda sukurti minimalistinio, bebarjerio praėjimo zoną.

Smulkesnių gabaritų – iki 3,95 m – atverčiamos-stumdomos durys su siauresniais profiliais ir lengvesne konstrukcija skirtos mažesnėms erdvėms. Jų apkaustai išlaiko iki 150 kg sveriančias varčias, kurios turi atvertimo funkciją, o jų stumdymo mechanizmas veikia ypač sklandžiai.

Stumdomos durys leidžia išnaudoti kiekvieną kambario ir lauko kvadratą, užtikrinant ne tik funkcionalumą, bet ir estetiką.

Kodėl rinktis MYNEST by Aradas?

MYNEST by Aradas e. parduotuvėje lengvai susiprojektuosite PVC ar kompozito duris pagal savo būsto specifiką pradedant matmenimis, aksesuarais ir stiklų tipais, baigiant spalvomis bei dizainu.

Čia karto matysite kiekvieno produkto kainą, o pakeitus parametrus arba pasirinkus kitokio tipo produktą, jums nereikės siųsti užklausos ir laukti atsakymo. Produktų kaina skirsis priklausomai nuo pasirinkto dydžio, profilio sistemos, stiklo paketo ir papildomai pasirinktų parametrų, todėl sau reikalingas duris ir prie jų derančius langus įsigysite ypač greitai ir patogiai.

Mūsų platforma suteikia ir daugiau privalumų:

  • net 10 metų garantiją kiekvienam produktui;
  • itin greitą gamybą nuo 5 d. d.;
  • palankius atsiskaitymo būdus: 50 % arba 100 %;
  • lankstų apmokėjimą kortele, pavedimu arba išsimokėtinai;
  • galimybę pasirinkti vėlesnę, tinkamiausią pristatymo datą iki 6 mėn. nuo užsakymo;
  • pilną informaciją ir instrukcijas, kaip viską pasidaryti patiems: nuo pasirinkimo, pamatavimo, iki susimontavimo.
Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų