Kol kas vykdomi tik greideriavimo darbai

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė, gyvenanti III Antakalnio kaime, atkreipė dėmesį į žvyrkelių būklę. Jie pradėti greideriuoti, bet nepažvyruojami, tad mano, jog efektas bus trumpalaikis.

Moteris tikino, kad kreipėsi į rajono vadovus ir jų teiravosi, kodėl skiriama mažai lėšų šiems darbams. Jos klausimas esą buvo peradresuotas seniūnijai.

Tačiau, moters manymu, ką seniūnija gali padaryti, jei stinga lėšų. Teiravosi, ką į tai galėtų pasakyti rajono vadovai. Ar nebus situacija dėl žvyruotų kelių būklės prastesnė nei ankstesniais metais, ar užteks pinigų kaimo kelių priežiūrai.

Ukmergės rajono savivaldybės Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vyriausiasis specialistas Vygintas Dubauskas patikino, kad iki šios savaitės rajono savivaldybės taryboje dar nebuvo patvirtintas Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšomis finansuojamas objektų sąrašas bei nepaskirstytos lėšos seniūnijoms 2021 metų kelių tvarkymo darbams.

Taip pat informavo, kad seniūnijos pagal galiojančias sutartis negali vykdyti žvyrduobių ir asfaltbetonio duobių užtaisymo darbų. Gali būti vykdomi tik greideriavimo darbai, kurie yra finansuojami iš savivaldybės biudžeto lėšų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+2 # Algirdas 2021-05-04 15:14
Jus kaimieciai palaukit pirma tegu mieste baigia asfaltuot gatves tada pas jus
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # $ 2021-05-04 17:14
Kai kaimas miestą tvarko, tai tvarkimas užtruks ilgai... t.y.niekada nesibaigs! Laukit.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Tikintis 2021-05-04 21:03
Laukiame naujo seniūno darbų: gal atvažiuos į Pavasario, Vilties gatvės, įvertins "greideriavima". Ar ir vėl bus ta pati kalba- nėra pinigų. Tai kam keisti žmonės? Išvada- į savus? Laukiame darbų o ne pažadų. Nors manau visi žinome atsakymus ir ....darbus miestui. Ech
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų