Prezidiumo nare išrinkta ir mūsų skyriaus pirmininkė

LPŽA prezidiumo nariai kartu su prezidentu Kęstučiu Makaravičiumi. LPŽA prezidiumo nariai kartu su prezidentu Kęstučiu Makaravičiumi.

Vilniuje vyko Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos (LPŽA) ataskaitinė rinkiminė konferencija.

Į ją buvo deleguoti trys mūsų rajono skyriaus nariai.

Konferencijoje ataskaitinį pranešimą skaitė laikinai asociacijos prezidento pareigas ėjęs Kęstutis Makaravičius. Jis pasidžiaugė, kad aplankė daug rajonų skyrių, dalyvavo įvairiuose kultūriniuose, sporto renginiuose. Apgailestavo, jog ne visada sulaukė Vyriausybės pritarimo dėl projektų įgyvendinimo.

Delegatų iš įvairių skyrių pasisakymuose buvo jaučiamas susirūpinimas dėl senjorų bendravimo su žiniasklaida, prasto medicinos įstaigų paslaugų teikimo, nepakankamo projektų finansavimo.

LPŽA vadovo rinkimų metu asociacijos vadovo vairas buvo patikėtas K. Makaravičiui. Išrinktas ir prezidiumas, tarp kurio narių – mūsų rajono skyriaus pirmininkė Janina Kuprijaškina.

Informavo organizacijos narė Aldona Kuzmienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų