Slidžiame kelyje kaktomuša susidūrė automobiliai

Slidžiame kelyje kaktomuša susidūrė automobiliai Slidžiame kelyje kaktomuša susidūrė automobiliai

Antradienį Ukmergėje kelyje ties Dukstynos sodų bendrija kaktomuša susidūrė dvi transporto priemonės. Sužeistuosius iš sumaitotų automobilių vadavo ugniagesiai gelbėtojai.

Viena iš nelaimės priežasčių galėjo būti slidi kelio danga. Nelaimė nutiko apie 11 val.

Automobiliai „Ford Galaxy“ ir „MB Sprinter“ sumaitoti nepataisomai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+6 # vacys 2015-12-08 13:18
Kaip visada kelininkai pasiruose.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-3 # ukm 2015-12-09 09:31
Vacy, nesiorientuoji koks metu laikas ir nezinai kad ziema buna sniego, slapdribos ir plikledis susidaro? ar pries kiekviena pona ar ponia vaziuojancia po barstytuva paleisti? visada kazkas kaltas , tik ne jie patys, eismo salygos pasikeite , ivertink situacija, galva reikia galvoti.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # AL 2015-12-09 14:26
Vacys teisus, juk čia ryte apie 8 val. buvo avarija. Tai ką nematė koks kelias ir negalėjo iškart truputi druskos? Pasekmės aiškai matomos, dar viena avarija, tik šį kartą rimtesnė ir buvo apgadintos keturios mašinos. Pasakojo, kai artėjo prie avarijos viena vairuotoja, gerai, kad pamirksėjo atsitiktinės mašinos vairuotojas, kad kelyje kliūtis. Jei ne tas vairuotojas būtų buvusi penkta mašina. Jei pavojingas kelio ruožas, kodėl nesiimama priemonių?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų