Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba praėjusią savaitę skubėjo gesinti trijų gaisrų.

Balandžio 28 d.  Pivonijos seniūnijos Antakalnio III kaime, džiovykloje, užsidegė pjuvenos. Atvykus ugniagesiams, iš metalinio angaro rūko dūmai. Tunelinėje šachtoje išdegė apie 4 kub. m pjuvenų.

Balandžio 30 d. Ukmergėje, Linų gatvėje esančios įmonės teritorijoje, duobėje, degė šiukšlės.

Gegužės 1-ąją gautas pranešimas, kad Pabaisko miestelyje, Vintaros gatvėje, atvira liepsna dega medinis namas. Pranešimas buvo netikslus. Atvykus ugniagesiams, paaiškėjo, kad dega laužas.

Balandžio 29-ąją moteris pranešė, kad negali susisiekti su mama, gyvenančia Ukmergėje, Maironio gatvėje. Sakė, kad jos bute iš vidaus yra įkištas raktas ir neįmanoma atrakinti durų. Gelbėtojai duris atidarė. Viduje rasta ant grindų gulinti moteris, kuri perduota medikams.

Balandžio 30-ąją vyras pranešė 10 dienų negalintis susisiekti su savo tėvu, gyvenančiu Ukmergėje, Pivonijos gatvėje. Ugniagesiai panaudojo ištraukiamas kopėčias ir pateko į butą trečiame aukšte. Buvo įleisti medikai ir policijos pareigūnai.

Balandžio 29-ąją Veprių seniūnijos Knyzlaukio kaime gelbėtas katinas. Murklys buvo įlipęs į medį ir jame pratupėjo dvi dienas. Atvykę ugniagesiai pastatė ištraukiamas kopėčias ir keturkojį išgelbėjo.

Gegužės 3 d. Pivonijos seniūnijos Gervinų kaime miške degė mikroautobusas. Pranešimas apie gaisrą gautas apie 18 val. Atvykus ugniagesiams, mikroautobusas „Citroen“ degė atvira liepsna. Sudegė transporto priemonė, 300 litrų dyzelino, 3 dujų balionai. Išdegė apie 7 arai miško paklotės.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų