Mažėja gyventojų, bet daugėja pensininkų

Gedimino Nemunaičio nuotr. Sausio 1 dieną Ukmergės rajono savivaldybėje savo gyvenamąją vietą buvo deklaravę 36 906 asmenys. Gedimino Nemunaičio nuotr. Sausio 1 dieną Ukmergės rajono savivaldybėje savo gyvenamąją vietą buvo deklaravę 36 906 asmenys.

Registrų centro duomenimis, sausio 1 dieną Ukmergės rajono savivaldybėje savo gyvenamąją vietą buvo deklaravę 36 906 asmenys (21 933 mieste ir 14 973 rajone). Tai 438 asmenimis mažiau nei tuo pačiu metu pernai ir 1 347 asmenimis mažiau nei prieš dvejus metus.

Rajono savivaldybė skelbia, kad vaikų iki 6 metų iš viso turime 1 816 (34 mažiau nei prieš metus).

Vaikų nuo 7 iki 17 metų šiuo metu Ukmergėje gyvena 3 349 (28 mažiau nei prieš metus).

O pensininkų rajone daugėja. Sausio 1-osios duomenimis, rajone registruotas 9 741 pensinio amžiaus asmuo, o tai 282 daugiau nei prieš metus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+6 # BAISU 2020-01-25 11:22
O ka musu ponai mano Svarbu pritraukti versla su gerom darbo vietom Naujos trinkeles gerai bet kad zmoniu nera Reliai statistika dar baisesne Pvz mano sunus deklaruoti Ukmergeje o vienas Vilniui o kitas i Norvegija vazineja Ir tokiu seimu daug Greit bus miestas be zmoniu
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Mindaugas 2020-01-26 12:34
O kas skatina jaunima begt i uzsieni is Ukmerges? Kodel niekas neatlieka apklausu? Ukmergeje ne nauju gamyklu reikia o normaliu vadovu kurie ziuretu i darbuotoja kaip i zmogu o ne kaip i verga. PVZ 5 virsininkai is ju 4 kontruoliuoja ir vienas per kameras ziuri kaip tu dirbi uz eilini pasakyta zodi ar pokalbi su kitu gauni pastabu. Toliau darbo sutartys yra pasirasomos minimaliai algai, o didesne alga yra priedas prie minimumo. Mazos imones rodo tik minimuma kita alga vokeliais tai kaip dirbt tada toj Ukmergej jei negali net bustui susitaupyt? Belieka pasakyt ate durniai as isvaziuoju is Lietuvos i kita sali kur busiu gerbiamas zmogus o ne vergas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Armija 2020-01-26 12:41
Didzioji dauguma jaunimo kuriems nepasiseke del mokslu isvaziuoja del armijos tam kad pratempt guma iki 27 metu kad neiti tarnauti, nes ten jokiu socialiniu garantiju nera jei patirsi traumu liksi invalidas niekas tau ateity nemokes ir nepriims i taves darba, tu tapsi niekam nereikalingas. Toliau kai pripranta uzsieni prie geru algu niekas nebenori gryzt i ta Ukmerge ir dirbt uz trecdali algos ka gauna kitur
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų