Ką reikėtų žinoti apie bdsm?

Šiuolaikiniai žmonės daug domisi ir ieško informacijos apie skirtingus gyvenime vyraujančius aspektus. Vienas iš jų yra seksas. Nors tai yra niekuo išsiskirianti tema, tačiau ji turi tam tikrų subtilybių, kurias vertėtų išsiaiškinti. Gali atrodyti, kad seksas yra seksas ir kiekvienas jį gali daryti, tačiau svarbu atsižvelgti ir į tai “kaip yra gerai ar blogai”, nes norint, kad tai būtų malonumas, o ne kančia, tenka ne tik gilinti savo praktiką, bet ir žinias.

Atvirumas ir pokalbiai -  svarbiausia!

BDSM sąvoka apima labai skirtingais sekso praktikas, todėl, norint pradėti pažintį su BDSM, pirmiausiai turite sužinoti visą reikiamą informaciją, kad abu su partneriu žinotumėte, ko galima tikėtis. Na, o jeigu apie tai pagalvojote tik jūs vienas, būtinai tuo pasidalinkite su savo partneriu. Turite būti visiškai tikri, kad jus abu esate pasiruošę išpildyti BDSM erotinius troškimus. Paatviraukite ir pasakykite, kad jau seniai galvojate apie tai, jog norėtumėte išmėginti kažką naujo, pavyzdžiui, būti supančiotiems, užrištomis akimis arba kad sekso metu būtų naudojami tam tikri išoriniai stimuliatoriai. Nebijokite pokalbių, juk jūsų partneris galbūt net nebuvo apie tai pagalvoję, o šis pasiūlymas tik suintriguos.
BDSM pasižymi labai skirtingomis technikomis, todėl kartu su partneriu galite panaršyti internete ir paieškoti net vaizdo įrašų, kuriuose bus pateikiama informacija apie tam tikras pozas ir kaip viskas turi vykti. Aistra parduotuvėje galite rasti sekso žaisliukų, kurie paįvairins jūsų lytinį gyvenimą ir suteiks jam visiškai kitokių bei naujų spalvų! 

Pasitikėjimas vienas kitu

Dažniausiai BDSM žaidimai atrodo: vienas partneris būna dominuojančio pozicijoje, o kitas tampa paklusniuoju. Dominantas yra tas žmogus, kuris kontroliuoja kitą žmogų ir duoda jam tik tokius įsakymus, kuriuos prieš tai buvote aptarę. Būtent tai reiškia, kad kontrolė vyksta tik jūsų abiejų nustatytose ribose. Nuolankusis yra tas žmogus, kuris leidžia būti kontroliuojamas dominanto. Faktas, kad jis visada gali nutraukti visą eigą pasakydamas jų sutartą saugos žodį.
Pagrindinis ir pats svarbiausias BDSM žaidimų atributas yra pasitikėjimas. Šiam dalykui abu partneriai turi skirti ypatingą dėmesį. Stokojant šio dalyko, niekaip nepavyks patirti norimo malonumo. Turite įsivesti saugos žodį arba saugos ženklą, kuris reikš, kad kažkas nutiko nemalonaus ir jūs norite viską nutraukti. Galite rinktis ir spalvas, kurios reikš: pirmyn/tęsk, pristabdyk ir nustok tuoj pat. Dėl to reikia nuolat stebėti partnerio reakcijas ir neperžengti ribų!

BDSM žaisliukai

BDSM prekės gali padėti sukurti norimą aistrą jūsų vyraujančioje aplinkoje. Būtent dėl to BDSM ir laikomas labai įdomia patirtimi, nes galima išlaisvinti savo fantaziją. Dažniausiai su BDSM prekėmis yra siejami bizūnai ir latekso kostiumai - BDSM sekso metu galite naudoti ir kelias iš šių priemonių. Taip pat galite pasitelkti suvaržymo juostas, plakimo menteles, antrankius, virves, akių kaukes, burnos kaiščius, spenelių spaustukus ir pan. Tiesa, naudodami tokias priemones, kaip plakimo mentę, turite būti ypatingai atsargūs - pradžioje pradėkite su ranka, o tik tada pereikite prie žaislo. Turėkite omenyje, kad visos zonos, kur yra daugiau raumens - šlaunys arba užpakaliukas yra saugios ir ne tokios skausmingos, tačiau venkite tokių kūno zonų, kaip kaklas, inkstai ir veidas, nes jas galite labai lengvai sužeisti. 


Daugiau: https://wowshop.lt/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+10 # Zenonas 2022-03-25 19:30
Parduotuvėje druskos nera, o jus apie iškrypėlius.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų