Telefonų dėklai: kaip išsirinkti ne tik gražų, bet ir kokybišką?

Įsigijus naują išmanųjį telefoną, dažniausiai siekiama, kuo ilgiau išsaugoti jo funkcionalumą. Tai padėti gali ne tik jo vidinis, bet ir išorinis tausojimas. Norint apsaugoti išmaniojo telefono išorę užtenka pasinaudoti dėkliuko ir apsauginio stikliuko pagalbą. Tiesa, šiai dienai dėkliukų yra įvairiausių, todėl gali būti sunku rasti kokybišką variantą - kaip neapsigauti?

Kodėl populiariausi yra laikomi dangteliai?

Telefonų dėklai, kurie dengia tik nugarinę jo dalį laikomi pačiu populiariausiu pasirinkimu. Taip yra todėl, nes jų kaina nėra didelė, o tai reiškia, kad periodiškai galima įsigyti vis naują variantą. Tokio tipo telefono dėklai gaminami iš plastiko, silikono, metalo bei kitų medžiagų. Vis labiau plinta kamštinis variantas, nes jis atrodo ne tik originaliai, bet ir prisideda prie aplinkos išsaugojimo. Šių dėkliukų kaina nebūna didelė, tačiau naudą atneša išties nemažą. Jeigu manote, kad jūsų išmaniojo dėklas bus gana masyvus, galite rinktis „Ultra Slim“ telefonų dangtelius, kurie siekia vos 0,3 mm storio.

Atverčiami dėklai = didesnis saugumas 

Nors dangtelio tipo dėklai yra dažniausiai vieni iš pasirenkamų variantų, tačiau jie linkę apsaugoti tik galinę telefono dalį. Jeigu ieškote tokio dėklo, kuris užtikrintų pilną saugumą, tuomet reikėtų orientuotis į atverčiamus dėklus. Šiai dienai jų galima rasti platų asortimentą, todėl nebus sunku išsirinkti sau labiausiai patinkantį, o šis bus yra puikus saugotojas. Žinoma, jeigu vis dėlto norite likti prie nugarinės dalies dėklų, nepamirškite pasirūpinti ir ekrano apsauga - tam geriausiai tinka grūdinto stiklo stikliukai. Jų galite rasti vos ne visiems išmaniojo telefono modeliams, todėl labai svarbu pagalvoti apie šią apsauginę prekę. Tiesa, ją rekomenduojama įsigyti ir tiems, kurie naudoja atverčiamus telefono dėklus - juk papildomas saugumas dar niekam nepakenkė!

Esminiai patarimai renkantis telefono dėkliuką

Visų pirmiausia jums reikėtų įsivertinti, kokie dėklai yra tinkamiausi jūsų turimam išmaniojo modeliui. Pagalvokite ir nuspręskite, kokią pinigų sumą jūs galite skirti išmaniojo įrenginio dėkliukui (jeigu turite galimybę įsigyti originalų dėkliuką - geriau rinkitės šį variantą). Tiesa, nepamirškite pasidomėti apie skirtingus gamintojus: kurie iš jų yra įvertinti aukštu reitingu. 

Gali nutikti ir tokių atvejų, kai nerasite savo išmaniojo modelio dėkliukų. Taip gali būti dėl to, nes jūsų telefono modelis yra ką tik išleistas, todėl dar nėra suspėta sukurti naujų dėkliukų arba jūsų išmanusis nėra populiarus mūsų šalyje. Jeigu nutiko taip, kad šiuo metu dar nėra kokybiško dėkliuko jūsų modeliui, pasirinkite bet kokį - nors ir tai gali būti gana netvarus pasirinkimas, tačiau vis dėlto padės bent šiek tiek apsaugoti jūsų išmanųjį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų