Namas sudegė, šeimininkas – reanimacijoje

Gais­ro me­tu Del­tu­vos se­niū­ni­jo­je, Va­sy­liš­kių kai­me nu­ken­tė­jo vy­riš­kis. Ap­si­nuo­di­jęs dū­mais ir ap­de­gęs žmo­gus iš­vež­tas į li­go­ni­nę grei­to­sios me­di­ci­nos pa­gal­bos au­to­mo­bi­liu. Uk­mer­gės prieš­gais­ri­nės gel­bė­ji­mo tar­ny­bos pa­rei­gū­nai pra­ne­ši­mą apie gais­rą ga­vo spa­lio 29 die­ną apie 22 va­lan­dą.

 

Nu­vy­kus gy­ve­na­ma­sis na­mas de­gė at­vi­ra lieps­na, sto­gas bu­vo įgriu­vęs. Na­mo sa­vi­nin­kas 63 me­tų M. A. šia­me būs­te gy­ve­no vie­nas.

Žmo­gus jau bu­vo nu­ė­jęs mie­go­ti, ta­čiau nu­bu­do nuo dū­mų kva­po. Su­pra­tęs, kad de­ga na­mai, ban­dė ieš­ko­ti mo­bi­laus te­le­fo­no, ta­čiau tirš­tuo­se dū­muo­se jo ne­ga­lė­jo su­ras­ti. Tuo­met iš­bė­go pas kai­my­nus iš­si­kvies­ti gais­ri­nin­kų. Jis ap­si­nuo­di­jo dū­mais, ap­de­gė vei­dą ir gal­vą. Vy­riš­kiui su­teik­ta me­di­ci­nos pa­gal­ba, jis bu­vo sku­biai iš­vež­tas į Uk­mer­gės li­go­ni­nę.

Pa­sak me­di­kų, nors žmo­gus pats tei­gė, jog jau­čia­si ge­rai, dėl ap­si­nuo­di­ji­mo jis pa­gul­dy­tas į Anes­te­zio­lo­gi­jos-re­a­ni­ma­ci­jos sky­rių.

Me­di­nis na­mas su­de­gė iki pa­ma­tų. Taip pat su­de­gė ir ne­to­lie­se sto­vė­jęs trak­to­rius. Gais­ro prie­žas­tys ti­ria­mos.

Šią sa­vai­tę bū­ta ir dau­giau gais­rų.

Spa­lio 29 d. vyk­ta ir į Pa­bais­ko se­niū­ni­ją, Pra­niu­kų kai­mą. Čia de­gė ūki­nis pa­sta­tas, pri­klau­san­tis R. R. Su­de­gė ir bu­vo iš­ar­dy­ta sto­go dan­ga, kar­ka­si­nės pa­sta­to da­lys, vi­du­je bu­vu­si au­to­mo­bi­lio prie­ka­ba, šie­no pre­sas ir šie­nas. Dėl gais­ro prie­žas­ties vyk­do­mas ty­ri­mas.

Spa­lio 28-osios va­ka­rą ug­nia­ge­siai sku­bė­jo į Va­sar­na­mių gat­vę. Nu­vy­kus pa­aiš­kė­jo, kad ka­mi­ne de­ga suo­džiai. Spa­lio 29 d. žo­lės ge­sin­ti vyk­ta į Sie­si­kų bei Pa­bais­ko se­niū­ni­jas. Du kar­tus de­gan­čios šiukš­lės ge­sin­tos Vaiž­gan­to bei Da­riaus ir Gi­rė­no gat­vė­se.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų