Humanitarinė pagalba iš Ukmergės jau pasiekė miestus Ukrainoje

Ukmergiškių parama jau nugabenta į karo siaubiamą Ukrainą. Ukmergiškių parama jau nugabenta į karo siaubiamą Ukrainą.

Krasylivo miesto merė Nila Ostrovska ir Korostenio mero pavaduotojas Oleksandr Yasynetsky miestų gyventojų vardu nuoširdžiai dėkoja Ukmergės rajono gyventojams, įmonėms, medicinos įstaigoms, merui, administracijos direktoriui ir savivaldybės darbuotojams bei Lietuvos Respublikos ambasadai Ukrainoje.

„Nors mes net nepradėjome oficialių partnerystės įforminimo procedūrų su Ukmergės rajono savivaldybe, nuo pat pirmosios karo dienos mūsų būsimi partneriai elgėsi kaip tikri draugai. Ukmergės rajono žmonės per neįtikėtinai trumpą laiką surinko humanitarinę pagalbą. Iš Ukmergės mikroautobusas, pilnas maisto ir vaistų, jau yra pas mus“, – rašo N. Ostrovska.

O.Yasynetsky, išreikšdamas didžiulę padėką už materialinę ir moralinę paramą visiems Ukmergės gyventojams, patikino: „Mes tikrai atsilaikysime padedami Jūsų. Dėkojame Jums už pagalbą ir už tai, kad Jums rūpi. Šlovė Ukrainai.“

Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas Korostenio ir Krasylivo atstovus patikino, kad mūsų savivaldybė ir toliau yra pasiruošusi teikti pagalbą, palinkėjo stiprybės ir išreiškė viltį, kad Rusijos agresija Ukrainoje bus greitai sustabdyta.

Deja, karas nesibaigė, todėl sutelkime visas jėgas ir toliau  kaip tik galime ir mokame padėkime savo partneriams.

  • Dėl galimybės priimti karo pabėgėlius prašome kreiptis į artimiausios seniūnijos seniūną arba Aidą Dutkų, Ukmergės rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėją, tel. 8 611 35277, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
  • Jei norite savanoriauti, užpildykite registracijos anketą https://bit.ly/3KlOdXy.
  • Jei norite paremti finansiškai, aukoti galite į Ukmergės rajono savivaldybės specialiąją paramos sąskaitą:

gavėjas – Ukmergės rajono savivaldybės administracija,

a.s. LT694010042900560652,

Luminor Bank AS Lietuvos skyrius,

mokėjimo paskirtyje nurodyti PARAMA UKRAINAI.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų