Senoliai tikėjo, kad gamtoje yra vaistai nuo beveik visų ligų – ar mokate juos rasti?

Leidykla „Obuolys“ pristato naujieną – milžinišką beveik 1 000 puslapių ir beveik 5 kilogramų svorio mega knygą, kurią ruošė daugiau nei dvejus metus, pasitelkiant geriausius šios srities specialistus.

Išsamiausioje kada nors išleistoje Lietuvoje augančių vaistažolių praktinėje enciklopedijoje DIDŽIOJI VAISTINIŲ AUGALŲ KNYGA – vertingiausia naujausiais moksliniais tyrimais patvirtinta gydomoji informacija apie visus svarbiausius 170 gydomųjų augalų, lengvai randamų ar užauginamų Lietuvoje, kurie gali tapti natūraliais vaistais nuo daugumos žmones kamuojančių ligų.

Vytauto Didžiojo universiteto Botanikos sodo Vaistinių ir prieskoninių augalų kolekcijų sektoriaus vedėjos prof. habil. dr. Onos Ragažinskienės ir gamtininko Valdo Sasnausko parengtoje knygoje surinkta informacija naudinga kiekvienam žmogui, kuris rūpinasi savo sveikata ir vertina natūralias gydymosi priemones.

Įspūdingos apimties ir dydžio knygoje rasite patarimų, kada vaistinius augalus rinkti, auginti, džiovinti, kaip ir kur geriausia laikyti ir kaip tinkamai panaudoti medicinoje bei kulinarijoje. DIDŽIOJOJE VAISTINIŲ AUGALŲ KNYGOJE visų vaistažolių aprašymuose nurodoma:

  • vaistinė žaliava,
  • jos ruošimo laikas, būdai ir laikymo trukmė,
  • aprašytos veikliosios medžiagos,
  • augalinių vaistų indikacijos,
  • kontraindikacijos bei šalutinis poveikis,
  • augalų panaudojimas liaudies medicinoje ir kitose srityse,
  • kiekvienas aprašas iliustruojamas spalvotais augalo ir jo žaliavos piešiniais bei gausiomis nuotraukomis.

DIDŽIOJI VAISTINIŲ AUGALŲ KNYGA – sveikatos šaltinis visai šeimai. Atpažinkite, rinkite ir džiovinkite tai, ką geriausio dovanoja motina gamta. Lietuvoje nesunkiai randami gydomieji augalai gali tapti natūraliais vaistais tikrai nuo kone visų žmones kamuojančių ligų!

Dėl vaistažolių naudojimo gydomaisiais tikslais būtina pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Nepraleiskite galimybės šios įspūdingo dydžio ir naudos knygos rezervuoti telefonu 8 661 36333 (I–VI, 9.00–19.00) arba leidyklos puslapyje internetu www.obuolys.lt iš anksto PIGIAU ir gausite ANKSČIAU, nei pasirodys kitur. Tik dabar galioja AKCIJA €149,00 €89,00 + NEMOKAMAS ATVEŽIMAS Lietuvoje (vėliau brangs!).

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Larry Fox 2022-05-24 23:10
Ar bandėte gauti paskolas iš bankų nesėkmingai? Skubiai reikia pinigų norint atsikratyti skolų? Reikia pinigų savo verslo plėtrai ar steigimui? Gaukite paskolą iš vienos iš pirmaujančių JK paskolų bendrovių. Galite kreiptis per whatsapp: +14092051142 arba el. paštu:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # Mda 2022-05-24 23:21
Senoliai tikejo...ir kiek tada buvo vidutine gyvenimo trukme? 50 metu?

Homeopatija - tiesus kelias graban. Antivakceriai ir kiti mokslo neigejai gydosi vezius varnalesos lapais.

Zoleles ir ivairus augalai turi zmogaus organizmui naudingu medziagu,kaip ir bet koks maistas - taciau tai tera papildai o ne vaistai. Organizma galima papildyti trukstamais elementais - bet ne gydyti jais rimtas ligas.

Vaistazoles nera vaistai nuo visu ligu - vaistazoles tera budas sveikam zmogui islikti sveikesniu aprupinant organizma trukstamais vitaminais ir elementais - bet jei jau susirgai...tai pades tik tikri vaistai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų