Pasisemti energijos kviečia stovykloje

Psichologijos studija „Laimės namai“ rugpjūčio 24-osios pavakarę kviečia praleisti su žolynais, judesiu, garsu, dalyvaujant vasaros pabaigos stovykloje.

„Vasaros laikas jau beveik iškapsėjo. Kasryt sutinkame rasotą žolę ir besidraikančius voratinklius. Jie kaip pranašai informuoja, kad atėjo metas susikaupti ir nuiminėti derlių. Pabūkime bendrystėje, kad neskubėdami, su šypsenomis veide pasitiktume rudenį, jo spalvotus medžių lapus, merkiantį lietų ir jaukius buvimus apsiklojus pledu“, – kviečia psichologė Jurgita Vasiliauskienė.

Stovykloje laukia susitikimas su ukmergiške menininke Laima Dzigaite, kuri pasidalys savo kūrybine patirtimi.

„Užsiėmimų metu įsiklausysime į savo kūnus, kartu mokysimės streso įveikos būdų, pažinsime ką kiekvienam sako jo sielos augalas, išgirsime sielos virpesius per varpelių skambėjimą, dubens aidėjimą, atsigersime šaltinio vandens su jo gydančiomis savybėmis“, – sako organizatoriai. Numatyta judesio ir kvėpavimo praktika, meno terapija, atpalaiduojanti meditacija su garsais.

Stovykla yra tęstinio projekto „Fizinės ir psichinės sveikatos stiprinimas per aktyvią veiklą ir meno terapiją“, prasidėjusio žygiu į gamtą, skirtu Motinos dienai, dalis. Tai – baigiamasis renginys. Projektą remia Ukmergės rajono savivaldybė Visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos lėšomis, tad dalyvavimas stovykloje nemokamas. Norintieji galės paaukoti projekto iniciatorių ateities veikloms.

Vietų skaičius stovykloje ribotas, todėl būtina registruotis tel. 8 601 77064.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų