Grįždami iš poilsiavietės prie ežero į namus, stabtelėjome Dariaus ir Girėno gatvėje esančioje „Norfos“ parduotuvėje. Nudžiugome, kieme aptikę šviežių braškių, vaikai prašė ledų, vyras ir žentas – šaltibarščių. Kol apėjome visus skyrius, susikrovėme į vežimėlį uogas, ledus, vaisius ir gėrimus, pajutau, jog labiausiai dabar norėčiau patekti į tualetą.

Palikusi šeimyną tarp prekių lentynų, nuskubėjau link kasos. Tiesiai šviesiai paklausiau kasoje sėdinčios merginos, kaip galėčiau patekti į tualetą. „Kreipkitės į apsaugos darbuotojus“, – gražiai paaiškino ji.

Dumte nudūmiau pas apsaugininkus. „Bėkite į drabužių skyrių! Ten jus nukreips! – mostelėjo ranka simpatiškas vyrukas. – Jie turi tualeto raktą.“

Atbėgu į neseniai prekybos centre atsidariusį drabužių skyrių – vyrams, moterims ir vaikams. Čia dirbančioms merginoms paskubom aiškinu, jog labai noriu į tualetą. Apsaugos darbuotojai, sakau, liepė kreiptis čia, į jūsų skyrių. „O mums apsauginiai liepė leisti į tualetą tik moteris su vaikais! – rėžia drabužių skyriaus mergina. – Kur jūsų vaikas?“

Viešpatėliau, neturiu šalia jokio vaiko, tik labai noriu siusiuko!!! Ar galėčiau kaip nors patekti į prekybos centro tualetą???

O tuo metu drabužių skyriaus merginos man aiškina: girdi, kasdien čia aptinkam besimylinčių porelių, „bomžių“, randam naudotų prezervatyvų, kitokių „nepatogių“ daiktų, tad tualetas – ne koks nors poilsio kambarys, kad visus į juos įleistume... „Aš tikrai nepaliksiu jokių naudotų prezervatyvų! Aš tik šiek tiek pasiusiosiu!“ – jau virkaudama aiškinu merginoms, jausdama, kad po šviesia vasaros suknele kojomis tuoj ims tekėti perdien prie ežero išgertas mineralinis vanduo, sultys ir šalta arbata...

„Gerai jau, gerai – eikite, siusiokite“, – nusileidžia situaciją įvertinusi drabužių skyriaus darbuotoja. Ir tuo metu pajuntu – tiesiog nebenoriu... Stačiai nė už ką dabar nebepasiusiočiau! Nebenoriu!!!

Bet jums, mielieji, patarsiu: jeigu grįždami į miestą bandysite užsukti į Dariaus ir Girėno gatvėje esantį prekybos centrą, žinokite: jei neturite mažo vaiko, siusioti negalėsite! Nebent į nuosavas kelnes... 

Kristina

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Komentarai  

-4 # xddd 2018-06-12 14:36
taip ten ir norejot, jei jau praejo noras :)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų