Ligoninėje dirba jau visi skyriai

Ukmergės ligoninė skelbia, kad nuo liepos dirba jau visi jos skyriai. Visu pajėgumu veikia ir Vaikų ligų skyrius, kuris dėl karantino nedirbo.

Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriuje priimami tiek suaugusieji, tiek vaikai be ir su COVID-19 virusą atitinkančiais simptomais. Atvykus, pirmiausia atliekama pacientų apklausa per prie durų esančią telefonspynę. Priklausomai nuo skundų, ligoniai priimami atskirose patalpose.

Į ligoninę guldomiems pacientams, turintiems COVID-19 virusą atitinkančius simptomus, atliekamas tyrimas.

Lankymas vis dar ribojamas – leidžiama lankyti tik sunkios būklės ligonius ir vaikus iki 14 metų, turint gydytojo leidimą.

Visi asmenys, norintys patekti į Ukmergės ligoninės patalpas, yra tikrinami prie įėjimų į pastatą – aiškinamasi, kokiu tikslu nori patekti, matuojama kūno temperatūra, apklausiama dėl COVID-19 viruso simptomų.

Visi ligoninės patalpose privalo dėvėti apsaugines veido kaukes.

Konsultacijų poliklinikoje registruotis galima tik telefonu arba internetu. Į patalpas įleidžiami tik užsiregistravę specialisto konsultacijai pacientai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų