Ministrės komandoje darbuojasi ir ukmergiškis

Raimundas Kalesnykas – Vidaus reikalų ministrės patarėjas, atsakingas už viešojo valdymo, antikorupcijos ir teisės sritis. Raimundas Kalesnykas – Vidaus reikalų ministrės patarėjas, atsakingas už viešojo valdymo, antikorupcijos ir teisės sritis.

Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės komandoje dirba ir mūsų kraštietis Raimundas Kalesnykas. Jis yra ministrės patarėjas, atsakingas už viešojo valdymo, antikorupcijos ir teisės sritis.

47-erių metų R. Kalesnykas yra teisės mokslų daktaras, Kazimiero Simonavičiaus universiteto Teisės fakulteto profesorius.

Tačiau pati pradžia, atvedusi kraštietį į karjeros aukštumas – tuometė Dukstynos vidurinė mokykla.

Ją baigęs pasirinko teisės studijas Mykolo Romerio universitete, kur 2002 metais apgynė disertaciją.

Per 23-ejus akademinės veik-los metus R. Kalesnykas dėstė įvairiose aukštosiose mokyklose Lietuvoje ir užsienyje.

Taip pat jis dalyvavo vykdant tarptautinius projektus, 2006–2007 metais dirbo vidaus reikalų ministro patarėju. Nuo 2008 metų dirbo įvairiose tarptautinėse organizacijose, kur prisidėjo įgyvendinant policijos, vidaus reikalų sistemos ir antikorupcines reformas viešajame sektoriuje Kirgizijoje, Tadžikistane, Kazachstane ir kitose valstybėse.

„Manau, kad mano turima ilgametė profesinė patirtis viešojo sektoriaus pokyčių valdymo, korupcijos prevencijos ir teisėkūros srityse yra naudinga Vidaus reikalų ministerijoje. Kartu su ministerijos specialistais glaudžiai bendradarbiaujame ir kuriame naujus ar tobulinsime esamus teisės aktus“, – teigia ministrės patarėjas.

Šioje komandoje jis dirba ne kaip politikas, bet kaip teisės ir viešojo valdymo ekspertas, turintis tarptautinio darbo patirtį viešojo sektoriaus valdymo pokyčių formavimo ir įgyvendinimo srityse.

R.Kalesnykas pasakojo atsipalaiduoti mėgstantis krepšinio aikštelėje. Jau dvidešimt metų jis žaidžia Vilniaus Sostinės krepšinio lygoje, o viso to pradžia, nuo pat vaikystės pažadinusi meilę krepšiniui, buvo taip pat Ukmergė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų