Kamuoliukų baseinas: dovana, kuri pradžiugins!

Išrinkti dovaną vaikui kartais yra gerokai sudėtingiau nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, todėl pristatome jums tikrai puikią dovanos idėją, kuri solenizantą tikrai pradžiugins. Tai – kamuoliukų baseinas, kuris yra skirtas vaikams nuo 6 mėnesių iki 6 metų. Tokia dovana turi iš tiesų nemažai privalumų, todėl aptarkime pačius svarbiausius.

Apsauga nuo traumų

Vaikai labai mėgsta šokinėti ant lovos ar ant kitų minkštų baldų, tačiau turime sutikti, kad tai gali būti net labai pavojinga. Būtent todėl naudinga pasvarstyti apie kamuoliuko baseino įsigijimą. Kamuoliukų baseinai yra gaminami iš itin minkšto sertifikuoto porolono, todėl galite būti užtikrinti, kad žaisdamas vaikas nesusižeis. Įlipęs į kamuoliukų baseinėlį vaikas galės tyrinėti ir žaisti su jį supančiais kamuoliukais, kurie taip pat veikia ir kaip malonus masažas.

Vaikas daugiau laiko praleis judėdamas

Vaikams ypatingai didelį įspūdį daro didelis kamuoliukų skaičius, todėl galite net neabejoti, kad jis mieliau rinksis žaidimą kamuoliukų baseine, bet ne kiurksojimą prie televizoriaus žiūrint dar vieną animacinio filmuko seriją. Dauguma tėvelių siekia, kad vaikas kiek įmanoma dažniau rinktųsi aktyvias pramogas, todėl baseinas su kamuoliukais tikrai gali būti puiki idėja.

Galima pasirinkti baseino dydį

Kamuoliukų baseinėlis gali būti skirtas vienam ar dviem vaikams, todėl galėsite pasirinkti tinkamą baseino dydį. Taip pat verta atsižvelgti ir į tai, kiek kamuoliukų yra baseinėlyje, o esant poreikiui kamuoliukų bus galima įsigyti papildomai (galėsite įsigyti dar 50, 100, 150, 200 ar 250 kamuoliukų).

Judesių ir smulkiosios motorikos gerinimas

Kai nusprendžiama vaikui padovanoti žaislų, neretai yra keliamas klausimas, ar jie bus pakankamai naudingi. Nusprendę padovanoti kamuoliukų baseiną galėsite būti ramūs, kad ši dovana bus ne tik smagi, bet taip pat ir labai naudinga. Šokinėjimas kamuoliukų baseine lavina vaiko judesius ir smulkiąją motoriką, gerina nuotaiką ir bendrą savijautą. Taip pat šokinėjimas kamuoliukų baseine gali padėti vaikui įveikti baimę ir paskatinti daugiau judėti.

Saugūs sertifikuoti kamuoliukai

Baseine yra naudojami kamuoliukai, kurie gaminami iš sertifikuoto plastiko. Šie kamuoliukai yra saugūs ir patvarūs, todėl traumų tikimybė bus labai menka. Žinoma, žaidžiančius vaikus visuomet būtina stebėti, – įsitikinkite, kad vaiko veiksmai jam nesukels pavojaus.

Žaidžiama ir lauke, ir namuose

Kamuoliukų baseinai gali būti naudojami ir patalpose, ir lauke, tačiau šį žaislą vertėtų pasaugoti nuo kritulių. Taip pat kamuoliukų baseiną reikėtų pasaugoti ir nuo tiesioginių saulės spindulių, kurie gali turėti įtakos baseino ir kamuoliukų spalvų pokyčiams.

Patvarus ir ilgaamžis baseinas

Galite net neabejoti, kad kamuoliukų baseinas jūsų vaiką džiugins tikrai ilgą laiką, o tuomet, kai vaikas šį baseiną „išaugs“, jį galėsite perleisti kitiems vaikams, kuriems šis baseinukas taip pat suteiks daug džiaugsmo akimirkų.

Palanki kaina

Nors įprasta manyti, kad vaikams skirtų prekių kaina visuomet yra labai aukšta, tačiau galite būti visiškai ramūs, kad  kamuoliukų baseinas atitiks jūsų finansines galimybes. Šio žaislo kainai įtakos turi pasirinktas baseino dydis be kamuoliukų skaičius, tad tikrai atrasite tokį pasirinkimą, kuris jums bus pats palankiausias.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų