Telefonai vis dažniau naudojami žaidimams ir multimedijos pramogoms.

Dešimtajame dešimtmetyje, kai mobiliuosiuose telefonuose pasirodė pirmieji žaidimai, daugelis žmonių dar net neturėjo telefono. Laikui bėgant vystėsi ne tik telefonai ir jų modeliai, bet ir žaidimai juose. Kas neprisimena legendinio žaidimo „Gyvatė“! Jis taip pat patyrė keletą pakeitimų – nuo ​​nespalvoto žaidimo iki 3D versijos. Dabar didelio masto 3D žaidimus palaikantys telefonai Xiaomi nieko nenustebins, o dauguma šiuolaikinių žaidimų yra sukurti specialiai žaisti tiesiogiai mobiliuosiuose telefonuose.

Dėl palyginti nedidelės ekrano įstrižainės, palyginti su, pavyzdžiui, kompiuterio monitoriumi, pagrindiniai žaidimo išmaniojo telefono pasirinkimo kriterijai yra procesoriaus našumas, RAM ir baterijos veikimo laikas. O būtent Xiaomi telefonai, surinkę bent 2000 taškų 3DMark grafikos testuose, demonstruoja priimtiną lygį šiuolaikiniams žaidimams. Žinoma, šiais skaičiais vienareikšmiškai pasikliauti negalima, tačiau objektyvesnio 3D našumo tikrinimo metodo dar niekas nesugalvojo.

Su RAM, dar paprasčiau – 6 gigabaitus operatyviosios atminties turintys Xiaomi telefonai leis nesijaudinti dėl žaidimo vėlavimo, o vienintelė problema, su kuria gali susidurti Xiaomi telefonai ir jų vartotojai, gali būti vidinės atminties trūkumas programų diegimas. Renkantis geriausią išmanųjį telefoną žaidimams, geriau rinktis Xiaomi telefonus su bent 128 GB vidinės atminties.

Naujausia tendencija – didinti ekrano atnaujinimo dažnį. Dėl didesnio ekrano atnaujinimo dažnio vaizdas tampa lygesnis, t.y. dinaminių žaidimų epizoduose Xiaomi telefonai tiksliau atspindės esamą situaciją, tačiau proporcingai didės ir energijos sąnaudos. Valdymo paprastumas išreiškiamas programinės ir techninės įrangos deriniu, taip pat specialiais priedais, kurie labai padidina žaidėjo galimybes aplenkti konkurentus ar supaprastina kitus žaidimo aspektus. Pavyzdžiui, įvairios išmaniųjų telefonų resursų optimizavimo programos ne tik pagreitina žaidimus, bet ir optimizuoja sistemos resursų suvartojimą, pagerina išmaniojo telefono veikimą, pašalina energijos suvartojimo problemas.

Ir galiausiai, norėdami visapusiškai mėgautis žaidimu, pirkdami Xiaomi telefonus atkreipkite dėmesį į savo įrenginio baterijos talpą. Didesnės baterijos talpos Xiaomi telefonai leis ilgiau mėgautis žaidimu nejungus į elektros lizdą. Šiuo atžvilgiu, žinoma, veikia principas „kuo daugiau, tuo geriau“. Internetinėje parduotuvėje rde.lt siūlomas prekių pasirinkimas pagal tam tikrus parametrus, taip pat patogus jų palyginimas, siekiant išsirinkti geriausiai Jūsų poreikius atitinkančius Xiaomi telefonus. Internetinėje parduotuvėje rde.lt yra daugiau nei 500 išmaniųjų telefonų, kurie idealiai tinka ne tik žaidimams, bet ir kitoms multimedijos programoms bei kasdieniams poreikiams!


Skaitykite daugiau: Xiaomi telefonai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų