Po sul­čių sto­vyk­los – pa­ge­rė­ju­si svei­ka­ta

 

Į ne­tra­di­ci­nį sa­vait­ga­lį Uk­mer­gė­je su­gu­žė­jo per pen­kias­de­šimt svei­ką gy­ve­ni­mo bū­dą pro­pa­guo­jan­čių žmo­nių. Tri­jų die­nų sul­čių sto­vyk­lo­je vy­ko įvai­ri veik­la, bu­vo skai­to­mos pa­skai­tos.

Jo­li­ta ŽURAUSKIENĖ

Sul­čių sto­vyk­lą Uk­mer­gės svei­kuo­lių klu­bas or­ga­ni­za­vo drau­ge su ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės vi­suo­me­nės svei­ka­tos biu­ru. Sto­vyk­lo­je da­ly­va­vo ne tik uk­mer­giš­kiai, bet ir ki­tų ra­jo­nų gy­ven­to­jai.

 

 

Sul­čių sto­vyk­lo­je.
Si­gi­tos Kriau­čiū­nie­nės nuotr.

Daug nau­din­gos in­for­ma­ci­jos da­ly­viams su­tei­kė Lie­tu­vos svei­kuo­lių są­jun­gos vi­ce­pre­zi­den­tas Eli­gi­jus Vals­kis. „Svar­bu ne tai, ką val­go­me, bet kaip val­go­me. Nie­ko ne­ga­li­ma pa­siek­ti be dar­nos ir su­si­kau­pi­mo. Prieš val­gant rei­kia nu­si­ra­min­ti, su­si­kaup­ti, iš­jung­ti te­le­vi­zo­rių ir ra­di­jo im­tu­vus, ne­čiup­ti į ran­kas laik­raš­čio“, – su­si­rin­ku­sie­siems aiš­ki­no jis. Kū­no ir dva­sios har­mo­ni­jos bu­vo sie­kia­ma jo­gos, me­di­ta­ci­jos me­tu. Neap­si­ei­ta be juo­ko ir gar­sų te­ra­pi­jos, mankš­tos. Pa­skai­tas skai­tė ir į da­ly­vių klau­si­mus at­sa­ki­nė­jo na­tū­ra­lio­sios me­di­ci­nos do­cen­tas Liud­vi­kas Šal­čius. Lie­tu­vos svei­kuo­lių są­jun­gos vi­ce­pre­zi­den­tė Si­gi­ta Kriau­čiū­nie­nė, at­li­ku­si da­ly­vių sa­vi­jau­tos ap­klau­są sa­kė, jog ji pa­ge­rė­jo nuo 7,23 iki 9,20 ba­lo de­šim­ties ba­lų sis­te­mo­je. Svei­kuo­lių klu­bo pir­mi­nin­kė Ni­jo­lė Ka­se­lie­nė džiau­gė­si, kad uk­mer­giš­kiai no­riai lan­kė­si sto­vyk­lo­se, kur įgi­jo ži­nių ir su­stip­ri­no svei­ka­tą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų