Rajone lankėsi nacionalinės žiniasklaidos atstovai

Reportažus apie Ukmergę kurs nacionalinės žiniasklaidos atstovai.  Daivos Zimblienės nuotr. Reportažus apie Ukmergę kurs nacionalinės žiniasklaidos atstovai. Daivos Zimblienės nuotr.

Kiekviename „Ukmergės žinių“ numeryje rašome apie mūsų krašto naujienas, tačiau nacionalinę žiniasklaidą jos sudomina ne visada.

Jau tapo tradicija vasaros metu rengti vadinamus „infoturus“, kai rajone vienu metu apsilanko ir reportažus apie mūsų kraštą parengia nacionalinės žiniasklaidos atstovai.

Toks pažintinis vizitas surengtas praėjusią savaitę.

Jo metu žurnalistai apsilankė mūsų rajono verslo įmonėse, įstaigose, ūkiuose, kultūros paveldo ir turizmo objektuose. Susiskirstę į šešis ekipažus jie aplankė net 25 objektus.

Pernai vasarą pirmąkart įvykęs „infoturas“ sulaukė pasisekimo. Tad šiemet žurnalistai vėl panoro pasižvalgyti po Ukmergės rajoną, parašyti straipsnius bei parengti radijo laidas apie čia dirbančius ir kuriančius žmones.

Į Ukmergę buvo atvykę LRT radijo atstovės: laidos „Atrask Lietuvą“ vedėja Jolanta Jurkūnienė, laidos „Ryto allegro“ vedėja Karina Metrikytė ir laidos „Gimtoji žemė“ vedėja Rūta Katkevičienė,  portalo Delfi.lt žurnalistė Raminta Rakauskė ir fotografas Orestas Gurevičius, portalo 15min.lt žurnalistė Violeta Grigaliūnaitė ir fotografas Žygimantas Gedvila, portalo Lrytas.lt žurnalistė Iveta Danieliūtė ir fotografas Ramūnas Danisevičius.

Apsilankyta bendrovėse „Systemair“, „Ukmergės duona“, „Aukmergės baldai“, „Daigola“, „Antara LT“, „Umega Group“ Hennordic padalinyje, „AASE“ ir „Leonpolio dvaro kooperatyvas“, individualioje įmonėje „Deltuvos paminklai“, riešutmedžių bei šeivamedžių auginimo ūkiuose, Sigito Razvadausko pienininkystės ūkyje, VšĮ „Skautų slėnis“, Sližių dvare, Veprių krašto muziejuje, Rečionių kaimo bendruomenėje, medelyne „Puošmedis“, kraštotyros ir meteoritų ieškotojų klube Žemaitkiemyje, asociacijoje šachmatų klube „Juodasis Rikis“, Jono Basanavičiaus gimnazijoje veikiančioje mokinių bendrovėje.

Taip pat pakalbinti Ukmergės fabrikų kroso taurės, Perkusinės muzikos ir „Rockmergės“ festivalių bei parodos „Potėpiai“ organizatoriai, menininkė Oksana Judakova, imtynių meistras Teodoras Aukštuolis ir kt.

Žiniasklaidos atstovus lydėjo rajono meras Rolandas Janickas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, administracijos direktorius Darius Varnas, direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė, skyrių darbuotojai.

Informavo rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų