Antakalnio gatvėje bus ribojamas eismas, keisis autobusų maršrutai

Informuojame, kad nuo š. m. rugsėjo 28 d. iki š. m. spalio 10 d. dėl remonto darbų Antakalnio g. bus ribojamas eismas.

Įgyvendinant projektą Nr. 05.1.1-APVA-R-007-01-0001 „Paviršinių nuotekų tinklų statyba ir rekonstravimas Ukmergės mieste“ tęsiami paviršinių nuotekų tinklų statybos darbai Antakalnio gatvėje.

Minėtu laikotarpiu bus uždarytos Antakalnio gatvės atkarpos: nuo Vilniaus iki Laukų g., nuo Jaunimo iki Dariaus ir Girėno g. Sankryžos, esančios šiose atkarpose, bus pravažiuojamos. Atkarpa nuo Dariaus ir Girėno iki Ąžuolų gatvės bus atidaryta.

Nuo Ukmergės miesto centro į Molėtus eismas bus nukreiptas Vilniaus–Gruodžio 17-osios–Jaunimo–Nuotekų gatvėmis.

Iš Molėtų link centro – Antakalnio–Dariaus ir Girėno–Vilniaus gatvėmis.

Autobusų į Žaliojo vienkiemio stotelę maršrutai bus nukreipti Vilniaus–Dariaus ir Girėno–Antakalnio–Draugystės–Nuotekų gatvėmis.

Autobusų stotelė „Gelžbetonis“ bus perkelta iš Antakalnio g. prie šalia Dariaus ir Girėno g. esančio 30-uoju numeriu pažymėto namo (netoli PC „Norfa“).

Atsiprašome už laikinus nepatogumus!

Ukmergės rajono savivaldybės administracija

Užs. Nr. 503

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+2 # Skaitytojas 2023-10-01 08:21
Alio,savivaldybe!Apie autobusų grafiko ,maršruto ,stotelių pasikeitimus mandagu būtų buvę informuoti keleivius prieš remonto pradžią ir tiesiog iškabinti informaciją kiekviename autobuse ir stotelėje..Savivaldybė ir jos įmonės turi dirbti žmonėms ir pagarbiai su jais elgtis,tačiau tos pagarbos ir supratimo kažkodėl nematyti.Gal kaip tik dėl elementarios komunikacijos stokos?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų