Hipodrome vyko žirgų lenktynės

Dainiaus Vyto fotoinf. Dainiaus Vyto fotoinf.

Liepos 6 d. Ukmergės hipodrome vyko tarptautinės ristūnų žirgų lenktynės.

Varžybose, kuriose dalyvavo 23 žirgai ir 18 vadeliotojų iš Lietuvos ir Latvijos, įvyko 4 lenktyniniai ir vienas kvalifikacinis važiavimas.

Pirmame, 2200 m distancijos, važiavime suaugę žirgai varžėsi dėl Kraštiečių prizo. Jame greičiausias (2,57177 min.) buvo žirgas Forum Cass, vadeliojamas Kazio Trotos (Ukmergės r.).

Antrame, 1700 m suaugusių žirgų B reitingo – Šventosios vingių prizo, važiavime nugalėjo (2,20572 min.) žirgas Gvazdikas, vadeliojamas kraštiečio Edvardo Vinskaus.

Trečiame, tarptautiniame 1700 m, važiavime dėl prizo Jonui Vinckui atminti varžėsi 2017 m. gimę žirgai.

Greičiausiai (2,18204 min.) atbėgo Imperija, vadeliojama Stanislovo Kėrio (Varėnos r.). Ketvirtame, suaugusių žirgų A reitingo 1700 m, važiavime jau penkerius metus iš eilės Ukmergės mero taurę laimėjo Monika Vinskutė (Ukmergės r.) su žirgu Monet Augustinu (2,10789 min.).

Paskutiniame, kvalifikaciniame, važiavime bėgo 4 žirgai. Greičiausias buvo žirgas Hugonas, vadeliojamas Alvydo Banėno (Panevėžio r.).

Dainiaus Vyto fotoinf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų