Investicijos Ukmergėje, euras, išlaidos, piniginės naujienos

„Geriau būtų tik viena“

Į redakciją paskambinusi skaitytoja kalbėjo apie UAB „Vilkmergės klinika“, esančios Kauno gatvėje, trūkumus.

Ukmergės ligoninėje įsitaisė nelegalus „pacientas“ – nuolat girtaujantis agresyvus benamis. Jis slapstosi įstaigos patalpose, čia vaikštinėja, miega. Kokios barikados apsaugotų nuo nepageidaujamo asmens, ligoninės vadovybė neišmano.

Ligoninėje besigydantys asmenys ne visada būna patenkinti čia teikiamomis paslaugomis. Skundai susiję su įvairiais nesusipratimais, tvarkomis, pasitaiko ir konfliktinių situacijų, nuoskaudų. Įstaigos vadovybė tvirtina, kad reaguojama į visus pacientų atsiliepimus, tačiau, sako, ir šie ne visada būna teisūs.

Mokami skiepai jau baigėsi

Šalyje pasirodžius pranešimams apie pirmuosius gripo atvejus, verta suskubti nuo šios ligos pasiskiepyti. Deja, šiuo metu tai jau gali padaryti tik tie, kam priklauso nemokama vakcina, mat mokamos nebeliko.

Antradienį vyko konkursas Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) vadovo vietai užimti.

VšĮ Ukmergės ligoninė planuoja teikti kelias naujas paslaugas.

Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas trečiadienį apsilankė Ukmergės ligoninėje ir pasveikino jos vadovą – antrajai kadencijai vyriausiojo gydytojo pareigose likusį Rimvydą Civilką.

Ukmergiškė Daiva išsakė skaudžius priekaištus apie Ukmergės PSPC darbuotojus.

Jungtis neskuba

Širvintiškiai kol kas nerodo noro, kad jų gydymo įstaiga būtų prijungta prie Ukmergės ligoninės. Tai paaiškėjo po ketvirtadienį įvykusio Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdžio.

Ukmergės rajono taryba nutarė reorganizuoti VšĮ Ukmergės ligoninę prijungiant prie jos Širvintų ligoninę. Antradienį vykusiame Ukmergės rajono tarybos posėdyje, nagrinėjant šį itin aktualų ir daug metų brandintą klausimą, Ukmergės rajono tarybos nariai jam pritarė vienbalsiai.

Puslapis 1 iš 8

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų