Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Ukmergės filialas išsikraustė iš Ukmergės kultūros centro patalpų.

Pasidomėjome, kur filialas vykdys veiklą ir kokie kultūros centro planai dėl atlaisvintų patalpų.

Sutartis su Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Ukmergės filialu dėl patalpų panaudos baigė galioti šių metų gegužės 15 dieną. Tačiau išsikraustymo terminas, atsižvelgiant į filialo pateiktą prašymą, buvo pratęstas iki liepos 15 dienos.

Kultūros centro direktorė Rasa Graužinienė patvirtino, kad filialas jau išsikraustė ir tai pavadino istoriniu įvykiu. Sakė, kad atlaisvintas patalpas apžiūrėjo kartu su rajono savivaldybės meru Dariumi Varnu, jo pavaduotoju Eugenijumi Kuodeliu, administracijos direktore Inga Pračkaile. Atkreipė dėmesį, kad, filialui išsikraustant, išgabenti ir baldai, ir kondicionierius. „Pirma mintis buvo nupirkti naują, bet nutarėme neskubėti, įvertinti, ar jo reikia“, – sakė R. Graužinienė.

Pasak direktorės, patalpų – nemažai, tuo labai džiaugiamasi, tačiau jas reikia remontuoti. Iki sezono pradžios visų remontų padaryti nespės.

Sakė, kad sienas reikės perdažyti. Grindų danga gana kokybiška, ją planuojama atnaujinti nušveičiant. Rugpjūčio mėnesį užsakyta langų valymo visoje įstaigoje paslauga. Perdažius sienas, langus dengs ritininėmis užuolaidomis, kurios jau užsakytos.

Pasidomėjus apie patalpų panaudojimą, direktorė sakė, kad planai jau sudėlioti. „Yra viena didesnė patalpa su stumdomomis durimis. Joje pastatysime mobilius chorų laiptus, instrumentą, kėdžių – čia vyks chorų repeticijos. Kultūros centre chorų, kuriuose dainuoja ir vyresnio amžiaus žmonių, turime nemažai. Tai – „Vyturys“, „Tremtinys“, „Bočiai“. Kitoje dalyje yra du mažesni kabinetai: į galinį planuojame iš trečiojo kultūros centro aukšto perkelti kolektyvų vadovus, o kitame – įrengti nuolatinę edukacijų erdvę“, – sakė R. Graužinienė.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Ukmergės filialas patalpomis Kauno gatvėje naudojosi kone tris dešimtmečius – nuo pat filialo įsteigimo. Tad persikraustymas – išties istorinis įvykis.

Rūmų Korporatyvinių reikalų skyriaus vadovė Gintarė Danilevičė informavo, kad naujas Ukmergės filialo adresas: Kęstučio a. 7, Ukmergė. Patalpos yra antrajame aukšte, virš „Šiaulių banko“.

Kadangi filialas, buvusiam vadovui išėjus į pensiją, jau kurį laiką yra be vadovo (laikinai šias pareigas eina paskirta darbuotoja), pasidomėjome, kada planuojama įdarbinti nuolatinį vadovą. G. Danilevičė atsakė: „Šiuo metu derinamos sąlygos su kandidatu į filialo vadovo poziciją ir tikimasi, kad jau šį rudenį naujas vadovas startuos šiose pareigose.“

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų