Ką pa­sa­ky­tų gy­vū­nai?

La­bas! Ma­no var­das Pan­da. Kaip tau se­ka­si? Ne ne – ga­li ne­si­trin­ti akių, tau tik­rai ne­si­vai­de­na – aš kal­bu! Ma­no šei­mi­nin­kai jau se­niai prie to pri­pra­to. Ar­gi ne­ži­no­jai, kad ir ta­vo au­gin­ti­nis, jei tik no­rė­tų, pa­mal­tų lie­žu­viu? Na, gal ir nu­ma­nei. Bet tik­riau­siai net ne­įsi­vaiz­duo­ji, ko pri­šne­kė­tų, jei pra­bil­tų! Šiaip aš ne­si­sten­giu to da­ry­ti daž­nai, bet kar­tais tik­rai la­bai knie­ti šei­mi­nin­kams pa­sa­ky­ti, kad jei­gu viz­gi­nu uo­de­gą, tai ne­bū­ti­nai džiau­giuo­si jų drau­gi­ja, o no­riu pa­ro­dy­ti, jog neš­tų ša­lin sa­vo sė­dy­nę ir ne­kvar­šin­tų man gal­vos. Ar­ba iš­drėb­čiau vi­są tie­są į akis, kad ma­ne ner­vi­na, kai jie it ko­kią lop­ši­nę dai­nuo­da­mi kniau­kia: „U tiu tiu, meš­ku­tė mū­sų, meš­ku­tė...“. Ko­kia aš jiems meš­ka? Juk aš šuo su vi­so­mis šuns kū­no da­li­mis!!! Ir tai šei­mi­nin­kės nu­my­lė­tinei ka­tei pa­aiš­kin­čiau, kas čia valdo­vas. Dar pa­pra­šy­čiau tų dvi­ko­jų bū­ty­bių, kad ne­pa­gai­lė­tų di­des­nio kau­lo – juk man aug­ti rei­kia, to­dėl pri­va­lau daug val­gy­ti. Sa­vo krep­ši­nin­kui sū­nui šei­mi­nin­kai nuo­la­tos tą kar­to­ja. Cha, vie­nin­te­lis jis ma­ne ir su­pran­ta ge­riau­siai: vis ko­kį kąs­nį ati­duo­da, kai ma­ma ne­ma­to... Va jam tai tik­rai pa­dė­ko­čiau.

Vai­do­tės Griš­ke­vi­čiū­tės nuotr.

Au­gi­ni šu­nį, ka­tę, pa­pū­gą, žiur­kė­ną, drie­žą, vo­rą? Dar ką nors? Tik­rai ži­nai, ką ta­vo gy­vū­nas gal­vo­ja apie ta­ve ir jū­sų šei­mą. Ką jis pa­sa­ky­tų, jei­gu ga­lė­tų kal­bė­ti? Ne­dve­jok – pa­pa­sa­kok apie tai vi­siems „Pup­sio“ skai­ty­to­jams. Pa­si­tel­kęs tru­pu­čiu­ką fan­tas­ti­kos ir kar­tu rem­da­ma­sis re­a­lia si­tu­a­ci­ja, at­spin­din­čia jū­sų šei­mos na­rių jaus­mus tu­ri­mam gy­vū­nui, pa­ra­šyk, ko­kių re­pli­kų iš jo bū­tų ga­li­ma ti­kė­tis. Lauk­si­me vi­so­kio il­gio ir vi­so­kio plo­čio is­to­ri­jų. Bū­ti­na nu­ro­dy­ti au­gin­ti­nio var­dą, jei tu­ri – pa­var­dę, ge­rai bū­tų ir am­žius (klau­si, kiek me­tų man? Ogi ir pu­sės ne­tu­riu, trykš­tu jau­nys­te!). Pri­va­lau ži­no­ti ir ta­vo var­dą, pa­var­dę ir me­tus. Jei yra ga­li­my­bė, at­siųsk ir pa­da­rė­lio nuo­trau­ką – te­gul vi­si skai­ty­to­jai pa­ma­to jū­sų šei­mos na­rį. Jei bū­sit to­kie šau­nūs, kad net akis iš­ver­siu, ta­vęs ir ta­vo drau­gu­žio lau­kia do­va­nos!!!    

Tai­gi links­ma­sis sky­re­lis „Ką pa­sa­ky­tų gy­vū­nai“ ati­da­ry­tas! Plo­ji­mai ir fe­jer­ver­kai!!! Teks­tus ir nuo­trau­kas jam ga­li­ma at­neš­ti į „Uk­mer­gės ži­nių“ re­dak­ci­ją ar­ba at­siųs­ti pa­pras­tu paš­tu. Ra­šyk to­kiu ad­re­su: Pup­siui, „Uk­mer­gės ži­nios“, Ge­di­mi­no g. 34/2, Uk­mer­gė. Ga­li vis­ką da­ry­ti ir elek­tro­ni­niu paš­tu (ne­ma­nyk, kad ne­mo­ku nau­do­tis kom­piu­te­riu – kai nie­ko nė­ra na­muo­se, „Sky­pe“ vien tik ma­no – au!), tuo­met ra­šyk to­kiu ad­re­su: vai­do­te@uk­zi­nios.lt.      

Lau­kiu, lau­kiu, lau­kiu – ne­mie­gok! O da­bar sa­kau „iki“ ir le­kiu gel­bė­ti šu­niš­kų­jų traš­ku­čių, kol tas mur­kian­tis pa­da­ras vi­sų ne­pabai­gė!!!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų