Prekybos centre pasijuto apgauta

Į redakciją kreipėsi mūsų skaitytoja Bronė, tvirtinanti, kad „Iki“ prekybos tinklo parduotuvėje pasijuto apgauta.

Rugpjūčio 6 d. senojoje autobusų stotyje esančioje „Iki“ parduotuvėje norėjo nusipirkti sviesto. Kadangi skelbta nuolaida – 1,29 Eur už pakelį, nutarė pirkti 10 pakelių. Tačiau prie kasos paaiškėjo, kad teks mokėti 16 Eur. Pirkinio dėl to atsisakė.

Tuomet moteris savo sutuoktinį nusiuntė į kitą to paties tinklo parduotuvę Kauno gatvėje. Ten buvo nurodyta ta pati sviesto kaina – 1,29 Eur. Vyras esą dar paklausė pardavėjos, ar tikrai tiek kainuoja, ir buvo patvirtinta, kad taip. Pinigų neužteko, nutarė imti 9 pakelius. Tačiau parnešus namo paaiškėjo, kad sumokėjo 14,31 Eur.

Moteris guodėsi, kad gaunant mažą pensiją taupo kiekvieną centą. Perka per akcijas ir užšaldo. Pati dirbo prekyboje, tad pinigus skaičiuoti yra įpratusi. Deja, pastebi, kad neretai pensininką pardavėjai taikosi apgauti.

„Atsiprašome pirkėjos, jei jos apsipirkimo patirtis mūsų prekybos tinkle nebuvo pati geriausia, tačiau norime patikinti, kad minimos prekės kaina su nuolaida buvo nurodyta teisingai“, – į šį skaitytojos skundą atsakymą pateikė prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Berta Čaikauskaitė.

Pasak jos, akcija galioja su lojalumo kortele perkant ne daugiau kaip 6 vnt. vieno apsipirkimo metu, taigi minimu atveju 6 vnt. prekių nuolaida buvo pritaikyta, o likusioms galiojo be nuolaidos.

Patikino, kad visa informacija apie akcijas, papildomos sąlygos nurodomos šalia prekės esančiame informaciniame plakate, taip pat –  kassavaitiniame akcijų ir nuolaidų leidinyje.

Kilus neaiškumams pirkėjai raginami nedelsiant kreiptis į parduotuvės administraciją arba susisiekti nemokama linija (8 800) 11454. Taip pat būtina išsaugoti pirkimo čekį, kad darbuotojai galėtų identifikuoti problemą ir grąžinti už prekę sumokėtus pinigus.

„Iki“ skelbia neseniai atnaujinusi lojalumo programą – kiekvieną dieną iki 10 val., pasinaudojus kortele „IKI Premija Senjorams“, pasirinktoms prekėms senjorai gauna 10 proc. nuolaidą. Sąlygos bei išimtys pateikiamos prekybos vietose ir svetainėje www.iki.lt.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų