PRO MEMORIA. Arūnas Jasaitis (1955-2020)

„Tarp mūsų gyvena pabaiga, ji visur atseka, – nesvarbu, kur nukeliautume, ji išnyra taip netikėtai, ir niekad negali žinoti, iš kurios pusės ji tave užpuls, nespėji nė jos pavidalo įžvelgti, neišmanai, kaip su ja kovoti.“ Vincas Mykolaitis-Putinas

 2020 m. gruodžio 21 d., eidamas 64-uosius metus, staiga į Amžinybę iškeliavo buvęs ilgametis Ukmergės rajono savivaldybės tarybos narys Arūnas Jasaitis.

Jis gimė 1955 m. gruodžio 24 d. Telšiuose. 1983 m. baigė tuometinį Vilniaus valstybinį universitetą, kur įgijo gydytojo specialybę. Dirbo VšĮ Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro, VšĮ Ukmergės ligoninės ir A. Jasaičio gydytojo kabineto gydytoju, vaikų poliklinikos vedėju, vaikų ligų gydytoju. Buvo Lietuvos gydytojų sąjungos nariu ir Ukmergės skyriaus pirmininku, Lietuvos pediatrų mokslinės draugijos valdybos nariu.

Daugiau nei du dešimtmečius – nuo 1999 m. A. Jasaitis aktyviai dalyvavo Lietuvos socialdemokratų partijos Ukmergės skyriaus veikloje ir rajono politiniame gyvenime. Nuo 2003 m., kai tapo Ukmergės rajono savivaldybės tarybos nariu, Taryboje buvo keturias kadencijas iš eilės - iki 2019 m., dirbo Sveikatos ir socialinių reikalų komitete.

Mus paliko nepaprastas žmogus, pagal patirtį ir išmintį  politikoje – kaip mokslų daktaras, medicinoje – daktarų daktaras, gydytojas iš pašaukimo.

A.Jasaitį prisiminsime kaip šviesią, charizmatišką asmenybę, su puikiu humoro jausmu, neieškantį žodžio kišenėje. Jis visada sakė, ką galvojo, turėjo savo nuomonę.

Ukmergės rajono savivaldybės tarybos vardu nuoširdžiai užjaučiu A. Jasaičio žmoną Reginą, sūnus Arną ir Roką bei artimuosius.

Rolandas Janickas

Ukmergės rajono savivaldybės meras

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų