Sofų lovų privalumai, kuriuos verta žinoti

Gyvenant bute arba mažame name ne visuomet yra galimybė įsirengti atskirą miegamąjį. Tokiu atveju šio kambario funkciją paprastai atlieka svetainė, kurioje vietoj lovos naudojama išskleidžiama sofa. Tai itin praktiškas baldas, kuris praverčia bene kiekvienuose namuose ir turi nemažai privalumų. Daugiau apie juos šiame straipsnyje.

1. Funkcionalumas ir erdvės taupymas

Pirmasis ir pagrindinis sofos lovos su miegamu mechanizmu privalumas yra tas, jog ji atlieka keleto baldų funkcijas. Dienos metu ant jos galima patogiai sėdėti, o naktį – miegoti. Tai leidžia efektyviai išnaudoti mažą erdvę ir sutaupyti vietos. Be to, daugelis sofų lovų turi talpias patalynės dėžes, kuriose patogu susidėti ir laikyti įvairius daiktus.

2. Lengvas perkėlimas

Dėl išskirtinės baldo konstrukcijos, sofa lova yra pakankamai lengvai transportuojama. Prireikus ją nesunku paslinkti, perkelti į kitą kambario vietą. Tokia savybė ypač praverčia persikraustymo metu, taip pat tiems, kurie tiesiog mėgsta reguliariai atnaujinti baldų išdėstymą namuose.

3. Patraukli išvaizda

Kitas svarbus miegamųjų sofų privalumas – patraukli išvaizda. Priklausomai nuo jos, šiuos baldus lengva priderinti įvairaus stiliaus interjeruose: moderniame, klasikiniame, industriniame, minimalistiniame, skandinaviškame, eklektiškame, pereinamajame ar bet kuriame kitame. Dizainų gausa leidžia išsirinkti asmeniškai sau mėgstamiausią ir namuose labiausiai derantį variantą.

Jeigu esate iš tų, kurie ieško ryškaus akcento svetainėje, rekomenduojama įsigyti išskirtinių formų, medžiagų ir spalvų sofą lovą. Ji tikrai neliks nepastebėta. Tiems, kurie nori sukurti neutralų kambario įvaizdį, verta apsvarstyti paprasto dizaino baldą su pilko, rusvo arba kreminio atspalvio apmušalu. Esant poreikiui, sofą galima dekoruoti mažomis pagalvėlėmis. Jos suteikia ne tik daugiau puošnumo, bet ir patogumo.

4. Paprastas naudojimas

Baldo mechanizmas pasižymi paprastu naudojimu. Tai reiškia, kad sofą lengva išskleisti ir suskleisti. Metalinis mechanizmas yra itin tvirtas ir ilgaamžis, todėl galite būti tikri, kad naujai įsigytas baldas ilgai išliks funkcionalus. Kalbant apie sofų lovų naudojimo ypatumus, verta paminėti ir dar vieną dalyką: mechanizmas yra sukurtas taip, kad išskleidimo ar suskleidimo metu baldas nepažeistų grindų.

Ieškote funkcionalaus, universalaus ir praktiško sėdimojo baldo? Tuomet sofa lova su miegamu mechanizmu gali būti tobulas pasirinkimas jums. Patogiai ir greitai išsirinkti asmeninius poreikius geriausiai atitinkantį baldą galite internetu. Modifikacijos, apimančios tiek apmušalų, tiek apdailos detalių medžiagas, leidžia susikurti savo svajonių sofą. Papildykite svetainės ar kito kambario interjerą šiuo daugybę privalumų turinčiu baldu ir mėgaukitės išpuoselėtais namais.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų