Pavasaris artėja: kokius batus turėti savo spintoje?

Pavasario sezonas reiškia, kad žieminius batus laikas pakeisti lengvesniais. Tikrai didelė dalis mūsų – merginų ir moterų – su nekantrumu laukia tos dienos, kai vietoj batų su avikailiu galėsime apsiauti ką nors lengvesnio. Kokie moteriškų batų modeliai pavasariui tiks geriausiai? Mes sakome, kad nereikia atsisakyti ilgaaulių ir aulinukų. Tiesiog juos pakeiskite kiek lengvesniais modeliais ir be kailiuko, kad lengviau galėtumėte priderinti prie lengvų pavasario įvaizdžių.

Moteriški batai pavasariui

Pavasaris – labai geras metas pirkti naujus batus. Kai gamta aplink mus bunda, mes jaučiame natūralų poreikį atsinaujinti, įnešti į gyvenimą naujų spalvų po niūrios ir tamsios žiemos. Būtent dėl to pavasarį dažnai renkamės šviesius batus. Tiek sportbačiai, tiek ilgaauliai pavasarį batų parduotuvių vitrinose vyrauja šviesūs: balti, kreminių, smėlio ar kūno spalvos pavidalais. Tai idealiausios spalvos šiam nuostabiam metų laikui.

Kad jau prakalbome apie skirtingus batų tipus, reikia pažymėti, kad pavasaris Lietuvoje yra įvairialypis, todėl niekada negali žinoti, kokių būtent batų mums prireiks. Jei pavasaris mus džiugins šiluma, tikrai reikės spintoje turėti bent vieną porą šviesių sportbačių. Tačiau ne visada galime džiaugtis tokia galimybe, todėl vertėtų įsigyti ir porą aulinukų. Tokiu būdu – turėdamos spintoje ir aulinukus, ir sportbačius – būsime puikiai pasiruošusios.

Atkreipkite dėmesį į vyraujančias tendencijas

Reikia pažymėti, kad minimalizmas dar neiškeliavo iš mūsų spintų ir, apskritai, iš namų. Todėl ir šį pavasario sezoną reikėtų rinktis minimalistinio stiliaus aulinukus ar sportbačius. Taisyklė, kad geriau mažiau, bet kokybiškiau, yra auksinė.

Rinkitės kokybiškus batus, kad po sezono nereikėtų svečiuotis pas batsiuvį. Pavyzdžiui, aulinukų kaina gali siekti kiek didesnę nei vidutinė rinkos kaina, tačiau jūs būsite užtikrintos, kad šie batai tarnaus jums ne vieną sezoną. 

Taip pat nepamirškite batų impregnuoti, nes pavasaris Lietuvoje dažnai būna drėgnas, o kartais net šlapias.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų