Vėl vyksta darbai prie „Pivonijos“

Gedimino Nemunaičio nuotr. Už aklinos statybų tvoros – įstrigusių darbų pabaigtuvės. Gedimino Nemunaičio nuotr. Už aklinos statybų tvoros – įstrigusių darbų pabaigtuvės.

Pivonijos mikrorajono skvero tvarkybos darbai – vienas nesėkmingiausių Ukmergės rajono savivaldybės administracijos projektų.

Šios nelaimingosios statybos – nedidelės mikrorajono aikštės rekonstrukcija – buvo pradėtos dar 2018-ųjų birželį. Turėjo būti baigtos 2020 metų rudenį...

Per tą laiką pasaulyje nutiko daug reikšmingų įvykių, tačiau šios statybos  Ukmergėje iš mirties taško vis nejudėjo.

Galiausiai ne visiškai užbaigta aikštė šiemet buvo atverta visuomenei, bet šiuo metu ji vėl atitverta statybine tvora. Pasidomėjome, kokie darbai vykdomi šiuo metu.

Rajono savivaldybės administracijos direktorė Inga Pračkailė informavo, kad viešojo pirkimo būdu yra nupirkti aikštės sutvarkymo užbaigimo darbai. Jų esą likę labai nedaug. Tai – apšvietimo įrengimas, trinkelių bei gabionų taisymas, medelių sodinimas.

Konkursą laimėjo UAB „Ukmergės statyba“, projekto vertė – apie 80 tūkst. eurų. Sutartis su rangovu sudaryta dviejų mėnesių laikotarpiui – mėnesį skiriant darbams ir mėnesį – jiems perduoti.

Taigi pagaliau penkmečio projektas, tikėkimės, bus baigtas. 

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+14 # Aha 2023-06-20 16:26
Cirkas tesiasi :D :D :D
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+17 # liuks 2023-06-20 20:28
aš galvoju kad nepraeis dar dvi kadencijos ir bus pabaiga darbų. po to renovuos. tada rekonstruos. svarbiausia kad miestelio gyventojai toliau tiki burtininkais- viena bureja tik atkrito...matyt ilgam. bet yra naujų veiduku, gražių, simpatiški, tik ar darbingų?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # Ona 2023-06-22 07:24
ka lieps, ta ir daris. Savi pasodino.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+11 # Cha cha cha 2023-06-21 12:27
Prieš du mėnesius važiuojant pro vilką žiūriu tvorų nebėra, net pristabdžiau !!!! Dabar vėl tvoros, vėl procesas vyksta, tik keli % nebaigtų darbų, tik 80000€...:)))
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # Kaip cia jum pasakyt 2023-06-22 01:30
Darbai prie vilko jau 5 metai vyksta :D :D :D :D :D :D :D :roll: :D :D :roll: :D
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # faina 2023-06-22 13:20
lb dziaugiames kad vyksta, aš tikiuosi kad vyks dar mažiausiai 5 metus...svarbu apsitverti nepermatomas. bestabdykite "darbo" būtinai teskite....Vilnius turi amžina darbą stadione, o Ukmergė prie vilko
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų